Reply
Expert
dfenceman
Posts: 1,309
Registered: ‎10-05-2012
0

http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

Hi,

 

Should http://speedtest.btwholesale.com/ work on a Sky line ?

 

I keep getting :-

The Performance Tester is currently unable to run a speed test for your broadband connection. Please try again shortly, however if this problem persists, raise the issue with your service provider.

Best regards,
dfenceman
Guru
jac_95
Posts: 2,245
Registered: ‎22-05-2012
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

Hi dfenceman,

The BTWholesale speedtester will not fully function on the Sky LLU services however it will fully function on Sky's BTWholesale service (ie Sky Connect).

Hope that helps
I'm no expert, so please correct me if I'm wrong
Sage
john46
Posts: 41,615
Registered: ‎21-06-2010
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

It does not function on any LLU line also the Wholesale availability checker will not function on a phone number check as the as the lines are no longer Wholesale Property
If you want to say thanks for a helpful answer,please click on the Ratings star on the left-hand side If the reply answers your question then please mark as ’Mark as Accepted Solution’
Expert
dfenceman
Posts: 1,309
Registered: ‎10-05-2012
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

Hi jac95 & john46,

 

Many thanks for your replies.

The exchange is Yaxley = http://www.samknows.com/broadband/exchange/EMYXLEY) but the line only has Sky connect which I don't think is LLU ? 

Best regards,
dfenceman
Sage
john46
Posts: 41,615
Registered: ‎21-06-2010
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

The exchange shows sky as providing LLU it sounds like that line is connected to their network not the BT network do they pay line rental to sky ?
If you want to say thanks for a helpful answer,please click on the Ratings star on the left-hand side If the reply answers your question then please mark as ’Mark as Accepted Solution’
Expert
dfenceman
Posts: 1,309
Registered: ‎10-05-2012
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

Hi john46,

 

Yes, they do pay Sky for line rental.

 

I have tried finding a Sky speedtester with no success

Best regards,
dfenceman
Sage
john46
Posts: 41,615
Registered: ‎21-06-2010
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

they do not have one to my knowledge
If you want to say thanks for a helpful answer,please click on the Ratings star on the left-hand side If the reply answers your question then please mark as ’Mark as Accepted Solution’
Expert
dfenceman
Posts: 1,309
Registered: ‎10-05-2012
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

Hi john46,

 

Thanks again.  That's probably why I can't find it then:smileylol:.

 

I was just trying to check my son's speed as I am stuck here and there is nothing more interesting on TV than Wales - v- Argentina.

 

The BT one completed the first test but not the further diagnostics.

 

His speed is worse than mine at 1.8Mbps and that in the city of Peterborough on a development built only 3 years ago.

 

Interesting to note that Cambridgeshire CC have been insisting that all new developments hace to be fibre connected in order to get planning permission.

Best regards,
dfenceman
Expert
dfenceman
Posts: 1,309
Registered: ‎10-05-2012
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

Hi guys,

 

The further diagnostics is not working on my line at home this morning, so maybe it is a problem with the tester ?

Is anyone else having the same problem ?

Best regards,
dfenceman
Sage
imjolly
Posts: 37,721
Registered: ‎27-01-2010
0

Re: http://speedtest.btwholesale.com/ on a Sky line

just ran diagnostic test and worked ok

If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings star on the left-hand side of the post.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.