cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Aspiring Contributor
454 Views
Message 11 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

Hi John,

currently no connection, though an hour ago I had about 0.6 DL and similar UL.

I note your advice about 5 days for the change to take effect and that this should be by 14 May. I’ll keep an eye on it.

Steve

0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
441 Views
Message 12 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

Hi John, current position is that yesterday evening BB was 0.6 DL and similar UL. I reset the router (that was a mistake!) - hub flashing orange and no connection until 11 this morning. Currently about 1 Mbps DL and 0.6 UL. Is this what you expect to be happening at this stage? Just to confirm, prior to 26 March usual was 4.5 DL and 0.7 UL.

0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
431 Views
Message 13 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution
Update. Connection dropped overnight. Solid orange/yellow light on hub.
0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
416 Views
Message 14 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

Update. No connection at all today. 

0 Ratings
Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
400 Views
Message 15 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

Hi @BB-or-not-BB  sorry to hear that you had no connection yesterday. You are still on the fibre set up until tomorrow so I would expect that you will have some issues until the change back to copper is completed. Once this order is completed your connection will be ok.

Cheers
John

0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
398 Views
Message 16 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution
Thanks John. I’ll keep an eye on things.
0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
380 Views
Message 17 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

 Hi John. It’s now 6:10 in the evening on the 14th of May and my BT hub is still showing an orange light and we have no broadband.  It seems to me that my problem is still not being solved almost 2 months after it started. Can you chase this up again for me please as it seems to be quite ridiculous that it hasn’t been fixed. We are getting pretty desperate about this as we need our broadband to work. What is the problem with fixing it?

0 Ratings
Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
371 Views
Message 18 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

Hi @BB-or-not-BB  sorry that your broadband is still not working. I've checked and the change over to copper is showing as completed. Please can you complete a factory reset of the hub and post back to let me know how you get on.

Cheers
John

0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
363 Views
Message 19 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

Factory reset completed. Still no connection. Will check on it again in the morning. Any other suggestions? This is very upsetting for us. This has been going on for so long now.

0 Ratings
Reply
Highlighted
Aspiring Contributor
347 Views
Message 20 of 24

Re: Upgrade to fibre failed, reversion to Copper also failed!

Go to solution

15 May position - appears to be improved. HUB connected. 5.9 Mbps DL and 0.3 UL.  I will continue to monitor the connection and let you know if any further intervention appears necessary. Thank you very much for your help so far and I hope this turns out to be all okay again.