cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Distinguished Sage
752 Views
Message 21 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
similar example 14.04mbps = 14932Kbps
0 Ratings
queenr
Contributor
744 Views
Message 22 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
Hi, I mst have taken the two previous reading on either side of a reconnection. I've just retested and the speedtest shows:-
Download speedachieved during the test was - 5680 Kbps
For your connection, the acceptable range of speeds is 2000-7150 Kbps.
Additional Information:
Your DSL Connection Rate :7072 Kbps(DOWN-STREAM), 768 Kbps(UP-STREAM)
IP Profile for your line is - 6238 Kbps
and the current HH3 display is now in sync showing:-
ADSL Line Status
Connection information
Line state: Connected
Connection time: 0 day, 02:03:28
Downstream: 7,072 Kbps
Upstream: 768 Kbps

ADSL settings

VPI/VCI: 0/38
Type: PPPoA
Modulation: G.992.1 Annex A
Latency type: Interleaved
Noise margin (Down/Up): 9.1 dB / 6.0 dB
Line attenuation (Down/Up): 48.0 dB / 28.5 dB
Output power (Down/Up): 19.9 dBm / 12.6 dBm
FEC Events (Down/Up): 25668 / 14
CRC Events (Down/Up): 214 / 5
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
HEC Errors (Down/Up): 2684 / 1
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
Hide Details


Software version V100R001C01B031SP09_L_B | Time & date 21:21 06/01/2012 , I can't think why the HH3 is not showing in mbps I think I'm on the latest firmware.
0 Ratings
Distinguished Sage
737 Views
Message 23 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
I think i may have an answer for that the HH3A reports in mpbs and the HH3B reports in Kpbs
Distinguished Sage
Distinguished Sage
736 Views
Message 24 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution

that explains it - strange to change back to kbps with the 'b' series



If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings 'Thumbs up' on left hand side.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.
0 Ratings
queenr
Contributor
732 Views
Message 25 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
Thanks for your help, I've not raised an issue with the moderators using the link john46 posted. I'll reply back with the solution.
0 Ratings
queenr
Contributor
731 Views
Message 26 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
Sorry I meant to say I have raied an issue!
0 Ratings
queenr
Contributor
727 Views
Message 27 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
Quick update since the start of the HH3 log today at 01:32 the line has dropped 17 times. (I can see it's dated 6th Jan so I guess the hub has the wrong date as it should show 9th Jan).
Time & Date Message
21:38:56,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
21:29:49,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
19:11:26,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
18:17:30,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
17:38:55,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
16:06:39,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
15:36:38,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
13:31:37,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
13:26:56,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
11:50:52,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
11:05:29,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
10:32:45,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
10:28:15,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
05:42:55,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
03:01:37,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
02:49:12,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
01:32:06,06 Jan. WAN connection WAN3_TR069_INTERNET_R_ATM1_0_38 disconnected.[ERROR_NO_CARRIER]
0 Ratings
queenr
Contributor
725 Views
Message 28 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
I can't even tell the date anymore this is the 6th....
0 Ratings
Albirt
Contributor
714 Views
Message 29 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution
Hi, I'm new to forum, but also having BB dropping problems. Not an expert so can someone advise how I find this HH3 report to monitor disconnects. I have reported problem 4 times to BT but no solution yet. Started around end of October last year. Guess they "updated" something then.
0 Ratings
Distinguished Sage
Distinguished Sage
709 Views
Message 30 of 57

Re: Broadband Connection Keeps Dropping - ERROR_NO_CARRIER

Go to solution

@Albirt wrote:
Hi, I'm new to forum, but also having BB dropping problems. Not an expert so can someone advise how I find this HH3 report to monitor disconnects. I have reported problem 4 times to BT but no solution yet. Started around end of October last year. Guess they "updated" something then.


welcome to the forum

 

can I suggest you start your own subject instead of getting replies mixed up with this ongoing problem.

 

if you do start your own subject please can you post the adsl stats from your router may need to 'show detail' to get all stats (if hub enter 192.168.1.254 in your browser and navigate to adsl or use a-z, if netgear enter 192.168.0.1) and run btspeedtester (MAC users may have problems) http://speedtester.bt.com or http://bt.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/9354/c/346,4740,5520 and post the results .

are you connected directly to the NTE5 master or test socket or to somewhere else? Is the master the only phone socket in your home?

Have you tried the quiet line test? - dial 17070 option 2 - should hear nothing - best done with a corded phone. if cordless phone you may hear a 'dull hum' which is normal

Someone may then be able to offer help/assistance/suggestions to your problem



If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings 'Thumbs up' on left hand side.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.
0 Ratings