cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
megacity4
Contributor
356 Views
Message 1 of 2

Help. Again.

Go to solution
Few months back had issue with drop outs and speed. Engineer out and problem resolved. Same issue again. See details below. When windy or raining it's really bad. Long line to exchange and at best I've had 1.6Mbps. I cope as just about get a reasonable stream. At the moment the thing won't stay connected long enough to rebuild the speed. Anyone help?

Line state Connected
Connection time 1 days, 03:05:55
Downstream 483 Kbps
Upstream 447 Kbps

ADSL Settings

VPI/VCI 0/38
Type PPPoA
Modulation G.992.5 Annex A
Latency type Interleaved
Noise margin (Down/Up) 7.3 dB / 18.2 dB
Line attenuation (Down/Up) 65.8 dB / 41.0 dB
Output power (Down/Up) 1.4 dBm / 1.2 dBm
Loss of Framing (Local/Remote) 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote) 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote) 0 / 0
FEC Errors (Down/Up) 30663 / 912180
CRC Errors (Down/Up) 1802 / 570297
HEC Errors (Down/Up) 3660 / 0
Error Seconds (Local/Remote) 390 / 279878
0 Ratings
1 REPLY 1
megacity4
Contributor
334 Views
Message 2 of 2

Re: Help. Again.

Go to solution
And another SELF BROADBAND router reset on its own overnight and:


ADSL line status

Connection Information

Line state Connected
Connection time 0 days, 09:07:12
Downstream 219 Kbps
Upstream 447 Kbps

ADSL Settings

VPI/VCI 0/38
Type PPPoA
Modulation G.992.5 Annex A
Latency type Interleaved
Noise margin (Down/Up) 11.3 dB / 19.7 dB
Line attenuation (Down/Up) 65.7 dB / 41.0 dB
Output power (Down/Up) 1.6 dBm / 1.1 dBm
Loss of Framing (Local/Remote) 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote) 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote) 0 / 0
FEC Errors (Down/Up) 2688 / 912184
CRC Errors (Down/Up) 2620 / 570297
HEC Errors (Down/Up) 2444 / 0
Error Seconds (Local/Remote) 453 / 279878

Dial up almost.
0 Ratings