cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
bmelsom
Aspiring Contributor
1,093 Views
Message 1 of 10

Hub 6 separate bands problem

I have separated  the 2 bands (& saved result) but I cannot see the 5ghz option on any mobile devive (Apple & Panasonic). Worked fine with Hub 4. Any thoughts please?

0 Ratings
9 REPLIES 9
imjolly
Distinguished Sage
Distinguished Sage
1,079 Views
Message 2 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

try a factory reset of the hub only once and then using the toggle switch in HH6 juat move to separate and asee if you can see networks now  remember to turn of smart setup after factory reset



If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings 'Thumbs up' on left hand side.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.
0 Ratings
bmelsom
Aspiring Contributor
1,060 Views
Message 3 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

Tried that to no aviail

 

I'm thinking it has something to do with the Hub Manager.

 

I'm having problemms with this, It will not lawyas recognise the password despite it being correct, the save "spinner" seems endless, and whn I try to turn off smart set up I get a greyed out sceen showing its off but I cannot  click save and have to leave the page and start over!

 

Deeply frustrating

0 Ratings
bmelsom
Aspiring Contributor
1,059 Views
Message 4 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

CRACKED IT.

 

For some reason Hub Manager wasn't wroking proper;y with Safari. I used Chrome and now all is OK I can see the separate bands.

0 Ratings
bmelsom
Aspiring Contributor
1,045 Views
Message 5 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

Spoke too soon. Having altered the settings, I lost the 2.4 connections. Given up and reset to the original settings
0 Ratings
bmelsom
Aspiring Contributor
1,044 Views
Message 6 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

Spoke too soon. The 5 ghz wokrd fine, but I could not connect the 2.4. Given up and gone back to defaults.

0 Ratings
bmelsom
Aspiring Contributor
1,023 Views
Message 7 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

not solved after all see last post.
0 Ratings
imjolly
Distinguished Sage
Distinguished Sage
1,022 Views
Message 8 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

go to message 4 then options on right and remove solved marker



If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings 'Thumbs up' on left hand side.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.
0 Ratings
RobbieMac
Moderator
Moderator
1,015 Views
Message 9 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

Hi @bmelsom

 

I have unmarked post 4 as the accepted solution for you.

 

Cheers,

 

Robbie

0 Ratings
bmelsom
Aspiring Contributor
986 Views
Message 10 of 10

Re: Hub 6 separate bands problem

thank you

0 Ratings