cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Skable
Aspiring Contributor
553 Views
Message 21 of 62

Re: Youtube problems......

Interesting. I've been having this exact same issue, but I just assumed it was Youtube being terrible.

0 Ratings
UrbanGrunt
Expert
479 Views
Message 22 of 62

Re: Routing issues?

Funny enough I was going to say, Iplayer began to play up also last night 😞

 

Like I have said before, this problem seems to keep happening every few months or so and usually only lasts around a day or 3. So far its been ongoing for well over a week!

0 Ratings
Gavla2012
Beginner
524 Views
Message 23 of 62

Re: Youtube problems......

I've got the same problem as well.  However works fine on my computer when I teather to my phone.  But when I connect to the internet via BT Infinaty I get about 1/10 of the video load, and then just stops.  Hitting refresh makes no diffence.

 

Also works via a VPN fine. as was useing a service called Cactus VPN on a free trial but do not want to shell out every month for VPN.

0 Ratings
Guru
449 Views
Message 24 of 62

Re: Routing issues?

John your reply is simply saying that you are ok and have no routing problem...good for you!.

But how does that help those who do have routing problems.?  It is helpful because it means people can begin to get an idea of how widespread the problem is; and maybe narrow down where it lies.

0 Ratings
UrbanGrunt
Expert
435 Views
Message 25 of 62

Re: Routing issues?

Computing statistics for 450 seconds...
            Source to Here   This Node/Link
Hop  RTT    Lost/Sent = Pct  Lost/Sent = Pct  Address
  0                                           g-Laptop.home [192.168.1.73]
                                0/ 100 =  0%   |
  1    2ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  BTHUB3 [192.168.1.254]
                                0/ 100 =  0%   |
  2   19ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  217.32.141.39
                                0/ 100 =  0%   |
  3   21ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  217.32.141.62
                                0/ 100 =  0%   |
  4   22ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  217.41.216.202
                                0/ 100 =  0%   |
  5   21ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  31.55.164.219
                                0/ 100 =  0%   |
  6   22ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  31.55.164.109
                                0/ 100 =  0%   |
  7  ---     100/ 100 =100%   100/ 100 =100%  acc2-10GigE-0-2-0-4.bm.21cn-ipp.bt
.net [109.159.248.232]
                                0/ 100 =  0%   |
  8  ---     100/ 100 =100%   100/ 100 =100%  core1-te0-15-0-16.ilford.ukcore.bt
.net [109.159.248.168]
                                0/ 100 =  0%   |
  9  ---     100/ 100 =100%   100/ 100 =100%  peer1-xe10-0-0.telehouse.ukcore.bt
.net [109.159.254.122]
                                0/ 100 =  0%   |
 10  ---     100/ 100 =100%   100/ 100 =100%  195.99.126.105
                                0/ 100 =  0%   |
 11   30ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  209.85.252.186
                              100/ 100 =100%   |
 12  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  209.85.245.2
                                0/ 100 =  0%   |
 13  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  72.14.235.89
                                0/ 100 =  0%   |
 14  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  72.14.232.73
                                0/ 100 =  0%   |
 15  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  209.85.248.214
                                0/ 100 =  0%   |
 16  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  216.239.46.52
                                0/ 100 =  0%   |
 17  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  216.239.46.145
                                0/ 100 =  0%   |
 18  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  72.14.232.241

Trace complete.

 

Updated trace from this morning, seems to take a longer route now but problems remain

0 Ratings
Dextrous
Newbie
497 Views
Message 26 of 62

Re: Youtube problems......

Yes, I've had the same problem for the past few days. Youtube videos only load in small chunks. When they load, the speed is fine, there are no buffering issues, but once it gets to the end of the chunk it stops completely for a few minutes. Very annoying, and makes youtube unusable.

0 Ratings
Sage
421 Views
Message 27 of 62

Re: Routing issues?

@urban grunt & bartman unlike colinsteadman your traces do indeed highlight a routing problem. Hopefully the mods will have a look in here and see what can be done to resolve it.

0 Ratings
perfectalias
Beginner
474 Views
Message 28 of 62

Re: Youtube problems......

A lot of people including myself are experiencing this problem. There is a reddit thread on it here

 

Some videos don't even begin to load while some buffer about 5-10 seconds worth (fairly quickly) then never buffer any more unless you skip forward and even that doesn't fix it sometimes.

0 Ratings
Catbread
Aspiring Contributor
422 Views
Message 29 of 62

Re: Youtube problems......

Oh phew, so it's not just me.

I'm in the Solihull area, but my girlfriend in London is not experiencing the same problems as me.

Proxy works just fine (http://www.proxfree.com/youtube-proxy.php ), and I was on the help chat thing yesterday and the person I was speaking to didn't understand a single **bleep** word I was saying, really really frustrating.

0 Ratings
RWJP
Newbie
418 Views
Message 30 of 62

Re: Youtube problems......

Oh thank god, I thought I was the only one.

For me, Youtube videos tend to load to either 16 seconds, or 60 seconds, and then stop dead. Sometimes lots of refreshing/quality changing makes the video work, but mostly the videos just stop and sit there.

I'm on the South Coast (just north of Bournemouth), on BT Infinity 2, HH4, 51mbps Down, 6mbps Up

0 Ratings