cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Sage
186 Views
Message 11 of 15

Re: Speeds Dropped after Install

Click on further diagnostics.

0 Ratings
Highlighted
Aspiring Contributor
158 Views
Message 12 of 15

Re: Speeds Dropped after Install

All I get is

 

"Your speed test has completed and the results are shown above, however during the test an error occurred while trying to retrieve additional details regarding your service. As a result we are unable to determine if the speed you received during the test is acceptable for your service. Please re-run the test if you require this additional information."

 

 

UPDATE: 

 

Now my D/L speed is around 3-5mb

 

 I was also told not to reset the HH5 during the first 10 days but it has been reset around 10 times could this be cause my low speed?

0 Ratings
Highlighted
Aspiring Expert
131 Views
Message 13 of 15

Re: Speeds Dropped after Install


@Stewarty wrote:

 

 

 I was also told not to reset the HH5 during the first 10 days but it has been reset around 10 times could this be cause my low speed?


Are you saying the HH has reset itself, or are you initiating the resets?

0 Ratings
Highlighted
Aspiring Contributor
112 Views
Message 14 of 15

Re: Speeds Dropped after Install

Half and half
0 Ratings
Highlighted
Aspiring Expert
105 Views
Message 15 of 15

Re: Speeds Dropped after Install

So if you were told not to why are you? Leave it alone and let it stabilise. If you have had the install 10 days and have carried out a reset every day you are not giving it a chance...

0 Ratings