cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Indrid
Contributor
3,454 Views
Message 1 of 3

TP-LINK TD-W9980 connection help

Go to solution
Hello,

My HomeHub3 recently failed and I've bought this to try and replace it for Infinity 2. Problem is I can't get it working...

All of the lights are on as they should be, but the set-up wizard always fails citing WAN issues.

I've tried PPPoA and PPPoE (it defaulted to PPPoA), does it matter?

Tried Auto_Auth and CHAP.

Under Network > WAN Settings IP/Mask, Gateway and DNS are all 0.0.0.0 and Status is DSL Disabled.

Under the main Status page though everything seems fine. It says Line Status: Connected with an Upstream and Downstream listed etc.

Any help? Thanks.
0 Ratings
2 REPLIES 2
Keith_Beddoe
Distinguished Sage
Distinguished Sage
3,450 Views
Message 2 of 3

Re: TP-LINK TD-W9980 connection help

Go to solution

Are you plugging it directly into the DSL socket that the Openreach modem was plugged into?

 

This post should help.

https://community.bt.com/t5/Other-Broadband-Discussions/TP-link-modem-not-working-after-BT-broadband...

 

One for user @licquorice

Indrid
Contributor
3,446 Views
Message 3 of 3

Re: TP-LINK TD-W9980 connection help

Go to solution

Sorry, I got it working immediately after posting this.

 

For some reason the Quick Setup from the CD was not actually applying any of the settings for some reason.  When I ran the Quick Setup from the router's interface it worked fine.

0 Ratings