cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Newbie
3,209 Views
Message 11 of 12

Re: Trying to get a 3rd Party Router working with BT Infinity....And failing!

Go to solution

Hi all,

 

Found this through Google so will post my experience as a reference for anyone with a similar setup to me:

 

Ubiquiti USG (Cloud managed)

Draytek 130 VDSL modem

 

First, I upgraded the firmware on the Draytek 130 (connect via ethernet cable, set your computer to 192.168.2.2 then go to 192.168.2.1, username and password are admin/admin).  I then set the PPPoE/PPPoA settings to Protocol - PPPoE (under Internet Access - PPPoE/PPPoA).

 

I then reset my IP and connected to the USG over the LAN.  If you have the Cloud managed version make sure you log into your cloud account first, under Settings you can get the unique username and password that you have to use.

 

Once logged on to the USG change the connection type to PPPoE.  I use the following username/password combination:

bthomehub@btbroadband.com/bthomehub@btbroadband.com

 

But... as others say, I don't think the password really matters.  This config worked for me.

 

Thanks to all others who posted in this thread 🙂

 

 

0 Ratings
Highlighted
Newbie
2,375 Views
Message 12 of 12

Re: Trying to get a 3rd Party Router working with BT Infinity....And failing!

Go to solution

hi

i have same modem - draytek vigor 130 its 

I can see that i have bt firmware on it

you said that you have upgraded your firmware. do you remember which exacly?

0 Ratings