cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Welshmatt983
Beginner
592 Views
Message 1 of 4

BT Mini Connector Issues

I have 3 mini connectors around house paired up, all working well, however when used at the furthet point in house, an extention they work however drop off every 10 mins or so which is a pain, must be something to do with electrics, any suggestions?

0 Ratings
3 REPLIES 3
Moderator
Moderator
542 Views
Message 2 of 4

Re: BT Mini Connector Issues

Hi @Welshmatt983 and thanks for posting.

 

This could well be a problem with the internal wiring. Can you try swapping the adaptors around to check that helps?

 

Cheers

 

David

Community ModeratorDaveM
Did you get the help you needed?
Help others by clicking on ‘Mark as accepted solution’
Show your appreciation!
Click on the star next to a reply to say thanks
Help guide to using the community? Click below
Kudos”
Please avoid contacting us (moderators) via private message, for account/fault issues, unless invited to do so. The community will be able to help answer your question so we encourage you to create a new thread if you can’t find the answer from existing discussions. The moderators will be around to lend a hand should the community not have the answers. Thank You
0 Ratings
dgw1
Aspiring Expert
535 Views
Message 3 of 4

Re: BT Mini Connector Issues

Every 10 minutes sounds like something on a thermostat causing interference...

0 Ratings
Welshmatt983
Beginner
497 Views
Message 4 of 4

Re: BT Mini Connector Issues

I thought I had fixed the issue, the two in rooms I'm having problems with were working ok for a few days however past 24 hours been having problems. I still have 2 blue lights ethernet and data however they dont work, on computer I get unidentified network, doesnt have a valid IP configeration.

 

 

I am thinking it is do with different mains ring causing signal drop, a combanation of that and distanance maybe. Are there any other solutions to get wired networks, like would adding another router in extension fix the problem?

0 Ratings