cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Chrismcd00
Beginner
111 Views
Message 1 of 2

Extender 500 - not working with new now tv hub

Hi,
I’ve been running 3 x BT500 WiFi extenders for a few years without any problems. I’ve just changed from an old sky hub to a new now tv2 broadband hub. The extenders don’t work at all.
I’ve reset them and tried to link them again -no success.
I’ve played around with the router settings to no avail. I’ve checked that the Ethernet port on the hub definitely works too.
The one plugged into the WiFi has the power light on a very slow blink (about 10 sec on, 10 sec off).
Any ideas what might be going on?
Thanks.
0 Ratings
1 REPLY 1
Moderator
Moderator
85 Views
Message 2 of 2

Re: Extender 500 - not working with new now tv hub

@Chrismcd00 did you try the factory reset yet? If that doesn't work page 5 on the userguide has some useful tips and failing that the helpdesk can be contacted on the below number or email.

By phone: 0808 100 6116

Monday to Friday 9.00am to 5.30pm

Saturday 9.00am to 2.00pm

By email: btconnectedhome@bt.com 

 
Community ModeratorNeilO
Did you get the help you needed?
Help others by clicking on ‘Mark as accepted solution’
Show your appreciation!
Click on the star next to a reply to say thanks
Help guide to using the community? Click below
Kudos”
Please avoid contacting us (moderators) via private message, for account/fault issues, unless invited to do so. The community will be able to help answer your question so we encourage you to create a new thread if you can’t find the answer from existing discussions. The moderators will be around to lend a hand should the community not have the answers. Thank You
0 Ratings