cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
127 Views
Message 1 of 4

No internet

Hoping putting something on here might get some sort of response. 
Woke up this morning to my smart hub 2 flashing purple so unable to to make a connection. 
Have gone through all the trouble shooters with no luck, according to BT there are no issues with the line or broadband connection. I’ve rebooted the hub, done a factory reset, powered down for 20 minutes, swapped the filter and leads with spares, done a quiet line test (no issues), rang into the landline, out from the landline and still flashing purple.

Have tried the myBT app but unable to register a fault and it reckons there isn’t one, have rang helpline which was answered after 2 hours on hold for them say there is no fault and the online chat just keeps saying no one available.

We live in a poor mobile signal area so rely on the broadband connection. Anyone got any suggestions?

0 Ratings
Reply
3 REPLIES 3
Highlighted
Distinguished Sage
Distinguished Sage
114 Views
Message 2 of 4

Re: No internet

did you also try using the test socket with a filter to see if that provides a connection?



If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings 'Thumbs up' on left hand side.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.
0 Ratings
Reply
Highlighted
Beginner
111 Views
Message 3 of 4

Re: No internet

Hi. Yep, forgot to put that in original message. Tried connecting via the test socket as well with no change in connection. 

0 Ratings
Reply
Highlighted
Recognised Expert
85 Views
Message 4 of 4

Re: No internet

If you have dialtone, and the correct number ( checked with 17070 )  along with a quiet line , then your router could be faulty, or your connection to ‘broadband’ either faulty or you have an account issue ( like you have been ceased in error ) , it doesn’t really matter if any robotic tests state your line /broadband is OK, if it isn’t and you have done the necessary checks , you need to report the fault to your ISP, unfortunately if it takes a long time to get an answer , you will just have to persevere.

0 Ratings
Reply