cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Checked2013
Expert
545 Views
Message 21 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

Are you connecting directly to the smarthub or the Netgear?

0 Ratings
Reply
martin4
Aspiring Contributor
549 Views
Message 22 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

Smarthub
0 Ratings
Reply
martin4
Aspiring Contributor
544 Views
Message 23 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

I tried everything with Netgear( more options) and reverted back to smart hub(in the case/hope of an update)
0 Ratings
Reply
Distinguished Sage
Distinguished Sage
538 Views
Message 24 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

What happens if you switch off and disconnect all your devices from the Smarthub and disconnect any powerline adaptors and only connect one device directly by Ethernet to the Smarthub?

0 Ratings
Reply
Foxcliffe
Aspiring Contributor
527 Views
Message 25 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

Have you tried booting in safe mode with networking (so you can surf)?

 

You could first try booting your browser in safe mode if it has the option or with all add-ons disabled if it doesn't.

Do you have anything that will use the 5Ghz frequency (or have you already tested both frequencies individually?)?

Have you done any checks for radio frequency interference? http://www.acma.gov.au/Industry/Broadcast/Spectrum-for-broadcasting/Spectrum-radio-broadcasting/what... you can use a radio to do this but I forget which (blank) frequency openreach use to track the problem down on.

Do you have access to someone else's internet connection - to try to reproduce the problem on a different network (or can you access a public network?).

0 Ratings
Reply
PheeragHfre
Recognised Expert
513 Views
Message 26 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

 

Have you checked the IPV6 settings of all the devices on your Local network/Adaptors?

 

This link may help a little?

https://www.sixxs.net/faq/dns/?faq=ipv6slowconnect

"I have this awful feeling someone is watching every move I make (one of my pet hates is router location tagging)." Marvin (A paranoid Android)
0 Ratings
Reply
martin4
Aspiring Contributor
488 Views
Message 27 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

I tried direct wired connection, same problem.

 

My next door neighbour connection is fine when I connect, everything is working fine (is on BT too) 

0 Ratings
Reply
PheeragHfre
Recognised Expert
467 Views
Message 28 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites


@martin4 wrote:

I tried direct wired connection, same problem.

 

My next door neighbour connection is fine when I connect, everything is working fine (is on BT too) 


Which Homehub/Router is your neighbour using?

 

Is it being presented with and  using IPV6 addresses?

 

 

"I have this awful feeling someone is watching every move I make (one of my pet hates is router location tagging)." Marvin (A paranoid Android)
0 Ratings
Reply
martin4
Aspiring Contributor
464 Views
Message 29 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites

He is using Hub 5, wchich i have too. Same problem on my hub 5, it was working fine 2 months ago(fo 3 years)

0 Ratings
Reply
Checked2013
Expert
439 Views
Message 30 of 48

Re: Please help...Internet is working but not loading some websites


@martin4 wrote:

He is using Hub 5, wchich i have too. Same problem on my hub 5, it was working fine 2 months ago(fo 3 years)


Are you using the Hub5 or the SmartHub?

 

Also have you changed the DHCP settings on either?

0 Ratings
Reply