cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
GeeBee1701
Contributor
1,375 Views
Message 1 of 5

Smart Hub 5ghz issues

Go to solution

Hi - just upgraded from HH5 where I was able to use 5ghz wireless connection without issue and was getting my rated speed (46Mbps). On my new Smarthub I have split the 2.4 and 5 Ghz channels (like I did on my HH5) but I am only getting around 10 Mbps on 5ghz (2.4 ghz working fine). I have tried different channels on 5ghz but no difference and also reset my hub. Any suggestions?

0 Ratings
Reply
4 REPLIES 4
Distinguished Sage
Distinguished Sage
1,374 Views
Message 2 of 5

Re: Smart Hub 5ghz issues

Go to solution

Go back to the HH5. If it was working OK why change it. If it ain't broke don't fix it.

0 Ratings
Reply
adslmax
Contributor
1,361 Views
Message 3 of 5

Re: Smart Hub 5ghz issues

Go to solution

Did you try forgetting the network name on your PC and relearning it?

0 Ratings
Reply
Highlighted
Distinguished Sage
Distinguished Sage
1,351 Views
Message 4 of 5

Re: Smart Hub 5ghz issues

Go to solution

Try changing the wireless mode to mode 2



If you like a post, or want to say thanks for a helpful answer, please click on the Ratings 'Thumbs up' on left hand side.
If someone answers your question correctly please let other members know by clicking on ’Mark as Accepted Solution’.
GeeBee1701
Contributor
1,332 Views
Message 5 of 5

Re: Smart Hub 5ghz issues

Go to solution

Changing to Mode 2 seems to have fixed the issue - thanks

0 Ratings
Reply