cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
pompey1898
Expert
359 Views
Message 71 of 82

Re: Forum pages slow to load

Hi @SeanD,

Just out of interest.

I am at one of my son's this weekend.  I have noticed that pages on here are only taking about 6 seconds to load.  This is with ~15mbps ADSL connection compared with my ~35mbps VDSL connection.

cc @Ribblelancs

BT Expert
343 Views
Message 72 of 82

Re: Forum pages slow to load

How could you forget me @SeanD 😂
pompey1898
Expert
326 Views
Message 73 of 82

Re: Forum pages slow to load

Hi @SeanD,

Please see the PM I sent you.

pompey1898
Expert
297 Views
Message 74 of 82

Re: Forum pages slow to load

Hi @SeanD,

Any response from Lithium yet please ?

Community Manager
Community Manager
275 Views
Message 75 of 82

Re: Forum pages slow to load

Hi @pompey1898,

Nothing yet, they are still investigating.  As soon as I get an update I will share it here.

Cheers

Sean

Distinguished Expert
Distinguished Expert
268 Views
Message 76 of 82

Re: Forum pages slow to load


@pompey1898 wrote:

Hi @SeanD,

Any response from Lithium yet please ?


 

@pompey1898

Probably  a little late in the proceedings, but I’m just curious, Smiley Happy

Did you manage to post any files, for Lithium to analyse?

pompey1898
Expert
265 Views
Message 77 of 82

Re: Forum pages slow to load

Hi @Ribblelancs,

No I did not.  Sean was going to ring me to talk through the instructions if he needed my input but he said he did not need my input.

Not sure if I only put it in the PM exchanges with Sean but I am accessing the forum at "old normal" speeds via Firefox.

As an aside I tried the Sky forum ( also powered by Lithium ) and had the same result.

Distinguished Expert
Distinguished Expert
256 Views
Message 78 of 82

Re: Forum pages slow to load


@pompey1898 wrote:

Hi @Ribblelancs,

No I did not.  Sean was going to ring me to talk through the instructions if he needed my input but he said he did not need my input.

Not sure if I only put it in the PM exchanges with Sean but I am accessing the forum at "old normal" speeds via Firefox.

As an aside I tried the Sky forum ( also powered by Lithium ) and had the same result.


Strange, I found that Firefox was the simplest to upload the .har files.

The difficult bit was installing Firefox and loading the Internet security add ons (Norton here) to be safe.

There’s difference in speeds between IE11 and Firefox  though......It’s just an instinctive guess, at the moment.

Carlusha
Contributor
249 Views
Message 79 of 82

Re: Forum pages slow to load


@Ribblelancswrote:

There’s difference in speeds between IE11 and Firefox  though......It’s just an instinctive guess, at the moment.


Possibly you are aware IE11 is no longer supported except, I believe, for the occasional security update. Although not a great fan, have you tried Edge? I have it installed and use it now and again and find it flies. Just checked the community forum and it displays almost instantaneously. 

Distinguished Expert
Distinguished Expert
231 Views
Message 80 of 82

Re: Forum pages slow to load


@Carlusha wrote:

@Ribblelancswrote:

There’s difference in speeds between IE11 and Firefox  though......It’s just an instinctive guess, at the moment.


Possibly you are aware IE11 is no longer supported except, I believe, for the occasional security update. Although not a great fan, have you tried Edge? I have it installed and use it now and again and find it flies. Just checked the community forum and it displays almost instantaneously. 


Windows 10 still supports IE11, and at the moment there do not appear to be plans to remove that support - unlike Windows 7.

Edge, is just beginning to support some  non-Microsoft Internet Security suppliers’ add ons, to a limited extent.....a separate topic, I think.