cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
HelloHorace
Aspiring Contributor
691 Views
Message 1 of 6

Does anyone else get a blank page when logging into email sometimes?  This is an intermittent thing so it's very odd.  I go through cookies and login pages correctly and I can see the correct urls appear samlfed etc.  It gets to email ...tui... and nothing loads on my screen.  This is on a iphone 8 plus on O2 with 4G.

Sometimes I will repeat the login process and it will work but this afternoon I have tried three times and still get nothing...

 

Ideas??

0 Ratings
Reply
5 REPLIES 5
licquorice
Distinguished Sage
Distinguished Sage
684 Views
Message 2 of 6

Re: Email

Go to solution

My immediate idea is why are you using a browser rather than a mail app on a mobile.

0 Ratings
Reply
HelloHorace
Aspiring Contributor
664 Views
Message 3 of 6

Re: Email

Go to solution

Nice sidestep but does not answer my question.

0 Ratings
Reply
licquorice
Distinguished Sage
Distinguished Sage
662 Views
Message 4 of 6

Re: Email

Go to solution

It possibly does, it could be anything causing the problem.

0 Ratings
Reply
gg30340
Distinguished Sage
Distinguished Sage
651 Views
Message 5 of 6

Re: Email

Go to solution

You could of course side step this but it might have been helpful if you mentioned which browser you are using and if you had tried a different browser and if that also has the same problem.

HelloHorace
Aspiring Contributor
547 Views
Message 6 of 6

Re: Email

Go to solution

Hi,

I was using Safari (on an iPhone) and it does not happen when I use Edge (on a laptop).

Magically, since I reported it here it has stopped happening.

Thanks.

Horace

0 Ratings
Reply