cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Newbie
347 Views
Message 1 of 3

Problems with Netgear Wifi Extender now I have my new Smart Hub 6

I was using a Netgear N300 with my Smart Hub 4 and never had any problems but, following a lightning strike, this has recently been upgraded to a Smart Hub 6 and since then the extender connects to the Hub but you cannot access the internet from the extender. 

My phone tells me it has "failed to obtain IP address" when I try to connect to the extender and we have similar issues from a PC and an IPad.  After trying a factory reset of the N300 and set up with the Hub again via WPS still to no avail I have today bought a Netgear WN2000RPT and was hoping this may solve the problem but I have exactly the same issue with this extender too. 

I am sure now it must be a setting within my Hub but I'm not sure what I'm looking for. Can anyone help please?

0 Ratings
Reply
2 REPLIES 2
Highlighted
Distinguished Sage
Distinguished Sage
338 Views
Message 2 of 3

Re: Problems with Netgear Wifi Extender now I have my new Smart Hub 6

0 Ratings
Reply
Highlighted
Newbie
331 Views
Message 3 of 3

Re: Problems with Netgear Wifi Extender now I have my new Smart Hub 6

Hi licquorice

Thanks for your response.  I've just tried that and now Hub manager shows it as off. Have then powered off the WN2000RPT and then switched it back on, I can see, connect to it but still no internet connection through it.

Any other ideas?

0 Ratings
Reply