cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Contributor
617 Views
Message 11 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution
Yes
0 Ratings
Reply
Highlighted
Contributor
615 Views
Message 12 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution
Hi,
I rang BT and I was transferred from :-
1) India
2) India
3) Newcastle
4) Belfast
They opened a report for the problem, and said I would either notice the channels apear or they would get in touch.
However if you would still like my details your quite welcome to them.
0 Ratings
Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
591 Views
Message 13 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution

Hi @Cyberdog,

If you'd like us to take over your case we happily will. We should be able to get them working for you

I've left our link open to you so you can fill it in if you wish Smiley Happy

Thanks

DanielS

0 Ratings
Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
541 Views
Message 14 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution

@Cyberdog I called there but missed you, have the new power line adapters helped? Post back and let me know. 

0 Ratings
Reply
Highlighted
Contributor
552 Views
Message 15 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution
Hi Neilo, the new YouView box is now working OK thanks, and the power line adapters worked perfectly.
I would like to thank you and your team for all your help with this problem.

Thanks
Dave.
0 Ratings
Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
528 Views
Message 16 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution

@Cyberdog Hi Dave, thanks for getting back to me. That's great I'm glad that they worked, it was no problem at all we were happy that we were able to help Smiley Very Happy

0 Ratings
Reply
Highlighted
Beginner
59 Views
Message 17 of 17

Re: Lost internet channels on new YouView box

Go to solution

I went through the comments that everyone had made. I took out all the cables from hub and pressed reset button. I put new cable in and it did not and then I changed it for the old cable and that worked.

Thank you

0 Ratings
Reply