cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
945 Views
Message 1 of 9

EMail....Saved Successfully!

Go to solution

When logging in to my emails for a few seconds a white box appears at the top of the page saying 'Saved Successfully'.

Any ideas what this is about? Please.

0 Ratings
Reply
8 REPLIES 8
915 Views
Message 2 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

Hi @EJB,

Thanks for posting up your question.

Are you using our website when you're logging into your emails?

Do you have any emails in your drafts folder? If yes, is there one showing todays date?

Thank you
DanielS

907 Views
Message 3 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

Drafts folder is empty.

I sign in to bt.com etc.......

The EMail programme is the latest/new version.

Thank you.

0 Ratings
Reply
896 Views
Message 4 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

Is there a way that you can grab a screenshot or screen record and send it to me privately?

Also, can you make sure that you've tried other devices, browsers and tried accessing it using InPrivate or Incognito mode?

Thank you

DanielS

869 Views
Message 5 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

It doesn't appear when using 'In Private'.

It only shows for about 1 second so no screenshot.

Need to step back for a day so will respond again after tomorrow.

PS. Just tried my laptop...it has the new email layout since I last used it a few days ago. It too has the same ''Saved Successfully' box.

My second full time .desktop has not yet been updated and doesn't have the same anomaly .

 

 

0 Ratings
Reply
855 Views
Message 6 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

Thanks @EJB.

You will have been moved to our latest version of webmail but the issue that you're sharing seems unique.

Can you make sure that you have deleted your cookies and cache on both devices and try again when you get a chance.

I'm off tomorrow but any of the other moderators can reply back to you if you reply then. I'm here on Wednesday.

Thanks,

DanielS

800 Views
Message 7 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

@EJB , @DanielS and other moderators

I also saw the "Saved Successfully" message for a while after I was moved to the latest webmail version.

It disappeared after a few days and has not returmed. I know that at some point I deleted all BT cookies so that might have helped. I'm using a laptop, Windows 10 and Chrome.

748 Views
Message 8 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

Q.jpg

722 Views
Message 9 of 9

Re: EMail....Saved Successfully!

Go to solution

Visited a couple of relations and they too have the same anomaly....different parts of the country but Windows 10/11 and all BT.

In the next room my other half .....with all the same set up...doesn't have it!

Have cleared the cache on all machines!

I'm happy to wait and see what happens but will respond if it changes.

Thanks to all.

0 Ratings
Reply