cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
1,053 Views
Message 1 of 8

Parental controls not working

Hi - this was working previously. It may have occurred when I moved house but cannot say for sure. I've tried all the normal steps - turned controls off and on, reset filters, restarted Hub, checked my DNS settings etc.

Anyone else having issues like this?

Thanks in advance!

0 Ratings
Reply
7 REPLIES 7
1,045 Views
Message 2 of 8

Re: Parental controls not working

Hi @ceefla, welcome back, and sorry that the Parental Controls aren't working for you.

You've done all the checks that you can from your end. When did you move into your new home? If it was this week has the order to move your services been completed?

Cheers

John

 

 

0 Ratings
Reply
1,037 Views
Message 3 of 8

Re: Parental controls not working

Hi John,

Moved in November but just recently noticed it wasn't working. My home move order is still sitting open - it says my broadband isn't working (but it is). Should I get in touch to get the order matter resolved first?

Thanks,

Colin

0 Ratings
Reply
1,033 Views
Message 4 of 8

Re: Parental controls not working

Hi @ceefla, thanks for checking that and posting back. I suspect the open order from your move (which should've been closed ages ago) is the cause. The broadband details are probably still showing the records from your old connection. Once the order is closed off the Parental Controls should work.

Give the orders team a call and post back to keep us updated, and if you need further help we'll be happy to help you.

Cheers

John

0 Ratings
Reply
1,020 Views
Message 5 of 8

Re: Parental controls not working

Thanks @JohnC2  - I have been in touch and Openreach are trying to fix the order at their side. Estimate 48 hours for any fix to come through to my account. Will keep you posted.

0 Ratings
Reply
888 Views
Message 6 of 8

Re: Parental controls not working

Just an update on this - I finally got the order closed down after around a month of trying.

Have been working with the helpdesk ever since to try and get my parental controls working but to no avail. The staff I have been dealing with have been great - there's obviously more to it than normal. I've had the backend settings wiped several times and re-enabled but it makes no difference.

@JohnC2  - is there anything else you can suggest or just go back to the helpdesk again?

Many thanks!

0 Ratings
Reply
849 Views
Message 7 of 8

Parental controls not blocking anything

Hey community,
 
Been having issues with this now since last November - parental controls can be set/modified etc. from My BT without error but it just doesn't do anything on my devices.
 
I moved house in November and there was an open order hanging around on my account for the house move and guidance on these forums was that the open order could have been impacting parental controls (I moved from a property with FTTP to one with copper and that caused all sorts of issues).
 
I've since managed to get the order closed down but the issue persists. I've been working with the helpdesk and have had my settings reset from the back end several times but to no avail.
 
I've tried the usual reboot hub, flush DNS steps too.
 
Anyone got any insight?
0 Ratings
Reply
831 Views
Message 8 of 8

Re: Parental controls not blocking anything

Hi @ceefla,

I am sorry to see that this still hasn't been fixed for you.

It may be best if we step in and help you. I've sent you a private message that you can reply to.

Thanks
DanielS

0 Ratings
Reply